"YKSIN SINUN" -SINGLE
"Yksin sinun" -single

UUSI ALBUMI "SOUND ON SOUND" SYYSKUUN ALUSSA

Agents-yhtye täyttää tänä syksynä 35 vuotta. Yhtyeen kivijalka on edelleen kitaristi Esa Pulliaisen isänmaallinen ja trendeistä piittaamaton rautalankasaundi. Myös solisti Vesa Haajan Agents-bootsit ovat löytäneet muotonsa kuuden yhteisen vuoden aikana.

Uusi Agents & Vesa Haaja -albumi "Sound On Sound" julkaistaan 5.9.2014. Musiikillisesti "Sound On Sound" jatkaa 2011 ilmestyneen "Go Go" pitkäsoiton svengaavalla linjalla. Uuden albumin ensimmäinen single "En luota suudelmiin" ilmestyi viime syksynä. Kappale nousi esimerkiksi Radio Suomen soittolistan #1:ksi.

Agents & Vesa Haaja kiertää Suomea juhannusviikon Tavastian keikasta (ke 18.6.) heinäkuun loppuun. Jos haluat tehdä uuteen levyyn liittyvän haastattelun etukäteen Vesan kanssa, ota yhteyttä Mia Salo 0405851158, mia.salo@noologos.fi. Kaikki keikat, myös Esa Pulliainen C-Combon, www.agents.fi/keikat

"YKSIN SINUN" -SINGLE

"Yksin sinun" kappale löysi tiensä Agents-ohjelmistoon Pekka Laineen ansioista. Vesan mieltymys italopoppiin, erityisesti 1960-70 -lukujen biiseihin, paljastui Laineelle yhteisellä soittokeikalla Espanjassa viime kesänä. Myöhemmin Pekka lähetti Vesalle kansan youtube-linkkejä ja esiin nousi "Erano Nuvole", jonka "melodia on yhtä hieno kuin Hopeisessa kuussa". Kun Vesan vanha kaveri Marko Haavisto pyydettiin tekemään suomenkieliset sanat, biisi oli siinä.

"Erano Nuvole" - "Yksin sinun" -kappaletta ei ole aikaisemmin levytetty suomeksi. Laulun ovat säveltäneet Franco Nebbia ja Enzo Samaritani, alkuperäiset sanat ovat Franco Nebbian. "Yksin sinun" julkaistaan vain digitaalisesti juuri ennen juhannusta torstaina 19.6.2014. Kuuntele "Yksin sinun" -single täällä http://bit.ly/yksinsinun_facebook.

AGENTS & VESA HAAJA IN BRIEF

Vesa Haaja aloitti Agents-solistina elokuussa 2008 ja ensimmäinen albumi "Go Go" uudelta kokoonpanolta julkaistiin kesäkuussa 2011. Agentsille tyypilliseen tapaan yhtye ajoi uuden solistin sisään keikkailemalla. "Go Go" ylitti kultalevyrajan kuukausi julkaisunsa jälkeen. Kesäkuussa 2012 ilmestyi Agents & Vesa Haaja -kokoonpanon cd + dvd "On Stage / In Studio".

Vesa Haaja ja Esa Pullliainen ovat ennen yhteistä Agents-aikaansa tunteneet toisensa jo yli kaksi vuosikymmentä. Miehistä henkii molemminpuolinen kunnioitus. Vesa on pitkän linjan rock'n'roll -mies, joka on maineikkaan Whistle Bait -yhtyeensä kanssa kiertänyt kotimaan ja maailman estradeja jo vuodesta 1984. Haaja on myös omassa genressään arvostettujen The Barnshakersin ja Hi-Fly Rangersin solisti ja biisintekijä. Elokuussa Haajan lisäksi Agentsien vakiokokoonpanoon (Esa Pulliainen, basisti Kai Pulliainen, rumpali Heikki Sandrén) liittyi myös tenorisaksofonisti Juho Hurskainen. Agents-yhtyeen koko biografia http://www.agents.fi/agents/.

Tiedotus ja haastattelut: noo&logos, Mia Salo, 0405851158, mia.salo@noologos.fi
Kuvat: www.ratasmusic.fi/press
Lisätiedot: www.agents.fi ja epäviralliset sivut www.agents-sivut.com
Keikat: Marko Julkunen 0400877527 marko.julkunen@fonet.fi
Levy-yhtiö: Sony Music, www.sonymusic.fi