´Agents Forever´-kirjan kynäillyt Santtu Luoto kirjoittaa levyn kansiteksteissä mm. seuraavasti...


"Tällä äänitteellä muusikot eivät salaa Agentsin merkitystä itselleen. Päinvastoin, tämä merkitys tunnustetaan ja tuodaan julki. Tämä tunnustus ei kuitenkaan jää ainoastaan Agentsin alttarille, vaan kasvaa Agentsin kautta kiitokseksi myös edeltäneille soittajasukupolville - kuten perinteiden tiedostamisen ja ymmärtämisen merkitystä aina painottanut Esa Pulliainen varmasti haluaisikin tapahtuvan. Tällä äänitteellä muusikot kiittävät Agentsia siitä, että yhtye on antanut heille enemmän kuin pelkän musiikin: Agentsin kautta ja avulla he ovat saaneet tavan kuunnella ja katsoa musiikkia, Suomea ja maailmaa. Paljon enempää ei voisi yksi yhtye pienelle ihmiselle antaa."

Soittajat kertovat omasta näkökulmastaan mm. seuraavaa...

"Kun meitä pyydettiin tekemään Agents-tribute levyä, otimme tehtävän vastaan innolla, mutta ristiriitaisin tuntein. Mitä annettavaa meillä olisi tälle levylle, suuri esikuvamme ja musiikillinen innoittajamme on tehnyt nämä kappaleet jo aikoja sitten täydellisyyttä hipovalla tavalla. Täynnä intoa ryhdyimme kappaleita kuitenkin äänittämään, alkuperäisiä maestro Pulliaisen sovituksia kunnioittaen. Vaikka tämä levy on vain kalpea varjo Agents-versioihin verrattuna, on sen tekeminen ollut meille suuri ilo ja nautinto."

Levyltä löytyvät seuraavat kappaleet...

Autumn In Japan - Sulle aatoksein suon - / Je T´Aime (Moi Non Plus) / Eva / Apache / Love Is Blue - Rakkaus on sininen - / Lights - Valot - / My Only Love - Yksi ainoa ikkuna - / Johnny Guitar - Surujen kitara - / Lumberjack Twist - Jätkän Twist - / I Remember That Summer - Muistan kesän - / Oriental Love - Itämaista rakkautta - / Karelia - Ajomies - / Snake Shake - Kuningaskobra - / Yours - Sinun omasi - / Wanderer Of The Swamp - Suon kulkija -