POPSHOW -04

AGENTS 25 JA THE BOYS 40 VUOTTA!

Kahdella suomalaisen kevyen musiikin perusyhtyeellä, Agents & Jorma Kääriäisellä sekä Jussi & The Boysilla tulee tänä vuonna tasavuosia täyteen. Tätä juhlitaan tekemällä pitkin vuotta yhteisiä keikkoja nimellä POPSHOW -04. Edellisen kerran bändit tekivät näin mittavaa yhteistyötä vuonna 1989.

Popshow -04 ei ole kiertue, vaan Agents ja Boys esiintyvät yhdessä klubeilla, tanssipaikoilla ja -lavoilla sekä konserteissa. Kesällä yhtyeet vierailevat yhdessä mm. Raumanmeren juhannuksessa ja Imatran Big Band Festivaaleilla.

Omien settiensä lisäksi Agents ja Boys kehittelevät lisäksi myös yhteisiä juttuja, joiden yhtenä punaisena lankana tulee varmasti olemaan Elvis, sillä sekä Jussi Raittinen että Jorma Kääriäinen tunnetaan todellisina Presley-friikkeinä. Jälkimmäiseltähän on juuri ilmestynyt Kingin lauluja sisältävä sooloalbumi. Jussi ja Jorma ovat myös mukana Bumbtsibum! -ohjelman Elvis-spesiaalissa 24.1., jolloin myös yhteiskiertue saa ensi-iltansa Helsingin Kulttuuritalolla.

Yhteinen äänite, jossa yhtyeet versioivat toistensa levytysbiisejä, on jo tekeillä. Pitkäsoitolla Agents esittää Boysien 60-luvun aarteistoa ja Boys taas Agentsien 80-luvun juttuja.

Syksyllä 2003 julkaistulla Agentsien alkutaivalta (1979-1984) esittelevällä tupla-CD:llä "In The Beginning" yhtenä solistina vierailee myös Jussi Raittinen. Huhtikuussa julkaistaan Jussi & The Boysien 70-luvulla kultaa myyneet "Mä tahdon rokata" ja "Pojat asialla" -albumit bonusraitojen kera uudelleen, nyt tupla-CD:nä.

Popshow -04 kiertua tullaan kaiken kaikkiaan näkemään noin 15 eri paikkakunnalla. Syksyn paikkakunnat ja päivämäärät julkistetaan myöhemmin, mutta alkuvuoden osalta kiertue on nähtävissä seuraavasti:

La 24.01. Helsinki, Kulttuuritalon tanssit
Pe 30.01. Turku, Kylpylähotelli Caribian 994-halli
La 08.05. Vantaa, Tikkurila, Valtti Areena
La 29.05. Kouvola, Tykkimäen tanssipaviljonki
Pe 04.06. Vammala, Ellivuoren kesän avajaiset
La 05.06. Yläne, Valasranta
La 26.06. Raumanmeren juhannus
La 03.07. Kangasniemi, Syvälahti
Su 04.07. Imatran Big Band Festivaali

Agents & Jorma Kääriäinen:
Esa Pulliainen, kitara ja laulu; Kai Pulliainen, basso; Heikki Sandrén, rummut sekä Jorma Kääriäinen, laulu ja kitara.

Jussi & The Boys:
Eero Lupari, kitara ja laulu; Jari Metsberg, kitara ja laulu; Rudy Ryynänen, rummut ja laulu sekä Jussi Raittinen, laulu ja basso.