On Stage - In Studio -julkaisu

Uusi Agents & Vesa Haaja –cd+ dvd 13.06
 ja kolme uudelleenjulkaisua, joissa kaikissa ekstraa.

Agents-yhtyeeltä ilmestyy kesäksi uutta materiaalia paitsi kolmen eri Agents-solistin kanssa myös instrumentaalina. Tämä houkuttelee tietysti retrospektiivisiin tarkasteluihin. Alla tarkempaa tietoa uutuuksista. Alkuperäisjulkaisuista lisäinfoa http://www.agents.fi/diskografia/.

13.06 ilmestyvä Agents & Vesa Haaja "On Stage / In Studio" on todella kattava paketti. Se sisältää cd-levyn, jolla on 18 biisiä – livenä tai studiossa äänitettyinä, sekä dvd:n, jolla on dokkarin lisäksi 19 biisiä niin ikään livenä tai studiossa äänitettyinä. Katso julkaisun teaser http://www.youtube.com/watch?v=iXW1L4PjL_A

"On Stage / In Studio" –julkaisun ensimmäinen single "Ikäväni" on tullut tutuksi radioaalloilta. Laulun piti alun perin tulla viime kesänä julkaistulle "Go Go" –levylle Vesa Haajan ja Topi Sorsakosken duettona. Voit kuunnella kappaleen www.ratasmusic.fi. Biisin on levyttänyt ensi kerran 1958 Olavi Virta nimellä "Ikävöivän laulu".

Vuonna 2006 ilmestynyt " …Is Allright" jäi Agents & Jorma Kääriäinen kokoonpanon viimeiseksi yhteiseksi albumiksi. 09.05 ilmestyneellä uudelleenjulkaisulla on kaksi bonuskappaletta "It’s A Young World" (säv ja san Jerry Fuller) sekä "Jailhouse Rock", joka ei esittelyjä kaipaa.

"Agents …Is Beat" –instrumentaalilevy ilmestyi alunperin vuonna 2008. Toukokuun 09. päivä ilmestyneellä uudelleenjulkaisulla ovat bonuksena mukana Esan valitsemat instrumentaalit "And The Beat Goes On" (säv. ja san. Sonny Bono) ja "Sleepwalk" (säv. ja san.Santo Farina / John Farina/ Ann Farina).

Topi Sorsakoski & Agents Renegades –albumi ilmestyi elokuussa 2007. Maaliskuun 7. päivä ilmestyneellä uudelleenjulkaisulla on kaksi aiemmin vain levyn bonuspainoksen dvd:llä ollutta kappaletta, "Verkkaisemmin kuin aikaisemmin" ja "Aika yön on aika työn".

AGENTS & VESA HAAJA KEIKALLA

Agents & Vesa Haaja keikkailee yhtyeen tyylille uskollisesti sopivasti. Ennen juhannusta kokoonpanon keikkakunnon voi katsastaa pe 25.05 Ulvilassa, la 26.05 Saarijärvellä, la 9.6 Teuvalla, pe 15.06 Rantasalmella, la 16.06 Kangasniemellä, la 23.06 Leppävirralla ja pe 29.06 Rovaniemellä. Lisäksi Vesan yhtyeistä Hi-Fly Rangers esiintyy 17-18.5 Italian Firenzessä ja Whistle Bait 14.6 Englannin Camber Sandsissa,16th Rockabilly Rave – festivaaleilla. Lisää tietoa www.agents.fi.

Tiedotus ja haastattelut Mia Salo 040-5851158, mia@ratasmusic.fi
Levy-yhtiö ratasmusic.fi
Kuvat ratasmusic.fi/15
Keikat Äänisorvaamo/Timo Heikkilä 040-5218865, timppaheikkila@gmail.com
Jakelu ja myynti Sony Music, www.sonymusic.fi