ESA PULLIAINEN C-COMBO

Esa Pulliainen C-Combo, "Theme From Leningrad" -single

Single "Theme From Leningrad" (1.58)

60-luvun venäläisklassikko "Theme From Leningrad" on kulkenut Agents-ohjelmistossa jo vuosikymmeniä, Esa Pulliaisen matkassa instrumentaalina vielä pidempään. Topi Sorsakoski & Agents levytti kappaleen Half & Half –albumille nimellä Leningrad vuonna 1990. "Theme From Leningrad" –kappaleen on säveltänyt Vasil Solovjev-Sedoi, sovitus on Esa Pulliaisen ja sanat Topin levyttämään versioon on tehnyt Jukka Itkonen. 

Biisi kuunneltavissa www.ratasmusic.fi mp3 -soittimessa ja täällä  https://soundcloud.com/ratasmusic/esa-pulliainen-theme-from-leningrad. 

Single on lähetetty radioille tänään 31.5. Sonyn digideliveryn kautta, kaisa.rannantie@sonymusic.com.

Albumi julkaistaan juhannuksen alla to 20.6.

Suomalainen rautalanka täytti helmikuussa 50 vuotta ja sitä juhlistaakseen Esa Pulliainen C-Combo julkaisee debyyttilevynsä torstaina 20.6. “Instrumentaalimusiikki ja suomalainen rautalanka on kaikkien tekemisieni ydin. Haluan omalta osaltani kunnioittaa juhlavuotta tällä levyllä”, sanoo Pulliainen.

C-Combon pitkäsoitto sisältää Pulliaisen suosikkisävelmiä, useimmat jo ajalta ennen Agents-yhtyettä. Mukana on mm. ranskalaisia, ruotsalaisia, amerikkalaisia ja kotimaisia kappaleita. “Sellaista vanhakantaista instrumentaalimusiikkia”, tiivistää Pulliainen. Albumi julkaistaan vinyylinä ja cd-levynä.

C-Combossa soittavat Esa Pulliaisen (kitara) lisäksi hänen veljensä Kai Pulliainen (basso) sekä Toni “El Blanco” Liimatta (rummut). Bändin innoittajina ovat Esan mukaan toimineet “vanhat nelkyt-viiskytlukujen cocktailbändit, jotka soittivat hiljaa kapakan nurkassa”. Myös C-Combo aloitti uransa vuonna 2008 Cocktail-Combo nimisenä. Esa Pulliainen C-Combo soittaa rautalankahenkisesti instrumentaalimusiikkia ja silloin tällöin sillä on yhteisesiintymisiä muiden artistien kanssa.

Lisätiedot, haastattelut ja pressikappaleet  noo&logos, Mia Salo 040 5851158, mia.salo@noologos.fi

Lisätiedot myös: www.agents.fi ja www.agents-sivut.com

Julkaisu: Ratas Music, www.ratasmusic.fi

Kuvat: www.ratasmusic.fi/15 (Agents-kuvien yhteydessä foto Esa Pulliaisesta yksin)