Ikäväni-single

Uusi single
 "IKÄVÄNI"

"Ikäväni" on laulu, jonka piti tulla jo viime kesäkuussa julkaistulle Agents & Vesa Haajan "Go Go" –levylle. Haajan  ja Topi Sorsakosken duettona. Kappaleesta jäivät puuttumaan vain Sorsakosken osuudet. Topi kävi oman levytyksensä lomassa viime keväänä Hitsville #3:ssa kuuntelemassa biisin ja piti siitä. Nyt "Ikäväni" –biisissä soi Esan kitara, Kaitsun basso, Heikin rummut, Juhon saksofoni ja Vesan laulu. Kuuntele kappale www.ratasmusic.fi => mp3 –soitin oikealla. 

"Ikäväni" –kappaleen on levyttänyt ensi kerran 1958 Olavi Virta nimellä "Ikävöivän laulu". Se on italialaista alkuperää (Cancion Nostalgica), sävel ja sanat P. L Vidal. Suomenkieliset sanat on kirjoittanut Pekka Saarto. 

Äänitys, miksaus ja tuotanto Esa Pulliainen / Hitsville #3
Masterointi Jaakko Viitalähde / Virtalähde Analog Audio
Kannet J. Karjalainen
Vastaava tuottaja Gabi Hakanen

On stage - in studio cd+dvd toukokuussa 

"Ikäväni" on ensimmäinen single toukokuussa julkaistavalta Agents & Vesa Haaja "On Stage – In Studio" –cd+dvd:ltä. Cd:llä on kaksi uutta studiokappaletta, ennen levyttämättömiä studio-livebiisejä sekä livebiisejä. Dvd:llä on dokkarin lisäksi studiolive sekä livebiisejä Sellosalin konsertista 21.09.2011.  

Konsertit ke 07.03 - su 11.03.

Maaliskuun alussa Agents & Vesa Haaja on harvinaisella konserttikiertueella. Konsertit pidetään ke 7.3 Helsingin Savoy-teatterissa, pe 9.3 Lahden Sibeliustalossa, la 10.3 Porin Promenadikeskuksessa ja su 11.3 Hämeenlinnan Verkatehtaalla.
Huom! "Ikäväni" –singlen fyysinen versio on myynnissä konserteissa.

– Konserttien ohjelmistosta pyritään kokoamaan katsanto koko 30-vuotiseen historiaamme, vaikka pääpaino onkin uudessa materiaalissamme, toteaa Agentsin keulahahmo Esa Pulliainen. – Normaalisti teemme 75 minuutin keikkoja ”halolla päähän ja näkemiin” -tyyliin, mutta konserteissa voimme tuoda eri osa-alueitamme esille laajemmin ja monipuolisemmin, Pulliainen jatkaa. Katso konserttikiertueen tiedote http://www.menolippu.fi/ showevent.asp?id=1951 ja teaser http://vimeo.com/33271800.

Normikeikat www.agents.fi.  

Agents-uudelleenjulkaisut keväällä

Kevään aikana julkaistaan uudelleen kolme Agents-katalogilevyä, joilla kaikilla on mukana jotain ekstraa. Ensimmäinen on 7.3 ilmestyvä Topi Sorsakoski & Agents –kokoonpanon "Renegades" –albumi (2007), joka sisältää kaksi aiemmin vain levyn bonuspainoksen dvd:llä ollutta kappaletta. Myöhemmin keväällä ilmestyvät "Agents Is Beat" (2008), jolla on lisänä ennen julkaisemattomat instrumentaalit "And The Beat Goes On" ja "Sleepwalk", sekä viimeiseksi jäänyt Agents & Jorma Kääriäinen –albumi "Is Allright" (2006), joka sisältää kaksi aiemmin julkaisematonta kappaletta. Lisää tietoa alkuperäisjulkaisuista http://www.agents.fi/ diskografia/.  

Tiedotus  Mia Salo 040-5851158, mia@ratasmusic.fi

Lisäinfoa  www.agents.fi ja epäviralliset sivut www.agents-sivut.com

Levy-yhtiö    www.ratasmusic.fi

Kuvat  www.ratasmusic.fi/15

Esiintymiset  Äänisorvaamo/ Timo Heikkilä 040-5218865, timppaheikkila@gmail.com

Jakelu ja myynti  Sony Music, www.sonymusic.fi