Hannu Palo & Neljäs Mies, single "Kestän talven miten vaan" / " Jäi sydän kiipeliin"

Hannu Palo sai huippubändin –
ensimmäinen levytys valmis

Hannu Palo ja hänen uusi yhtyeensä Neljäs Mies julkaisevat ensimmäisen yhteisen levytyksensä: "Kestän talven miten vaan" / "Jäi sydän kiipeliin".

Upeaääninen iskelmäkonkari on saanut taakseen Agentseissa tunnetuksi tulleet basisti Kai Pulliaisen ja rumpali Heikki Sandrenin. Kitaran varressa on Jouni Pellinen ja kosketinsoittimien taakse on asettunut Pepe Niilahti. Äänityksestä vastaa Agents-velho Esa Pulliainen, studiona Hitsville #3.

Sattuman oikusta uuden sinkun molemmat biisit ovat tismalleen 50 vuoden takaa. "Kestän talven miten vaan" on säveltänyt venäläinen Leonid Afnasjev, joka on jäänyt musiikkikatalogeihin g-mollin viulukonsertollaan. Sanat ovat Markku Tuhkasen käsialaa. Vuonna 1958 Georg Ots levytti sävelmän vironkielisellä tekstillä.

"Jäi sydän kiipeliin" (Heartbeat) tuli tutuksi Buddy Hollyn esittämänä samana vuonna 1958. Uuden yleisön biisi tavoitti huippusuositun englantilaisen tv-sarjan Sydämen asialla tunnusmelodiana. Useana vuonna Suomenkin televisiossa nähty draamasarja pyörii parhaillaan uusintana arkipäivisin YLE:n TV1-kanavalla.

CD:n etiketin on tehnyt taiteilija Mikko Kurenniemi, jonka aikaisempia töitä näkyy mm. Leevi & the Leavingsin ja Rauli Badding Somerjoen levyjen kansissa.

Julkaisupäivä 15.2.2008. Hemirecords Oy.

Lisätiedot ja haastattelut:
HANNU PALO
puh. 040 – 412 8859