"EI AIKAAKAAN" -SINGLE
Agents & Vesa Haaja

uusi single
"Ei aikaakaan"
 

Vesa Haajan suomeksi sanoittama "Ei aikaakaan" (Our Day Will Come) on toinen single kesäkuussa julkaistulta ja jo kultaa myyneeltä Agents & Vesa Haajan "Go Go" –albumilta. “Visuaali-sesta näkökulmasta gogo-meininki kuvastaa minihameita, värivaloja, Martini-laseja, ilmapalloja ja saippuakuplia”, hymyilee Haaja ja jatkaa: “Musiikillamme haluamme vaalia tätä unohduksiin painunutta musiikkiperinnettä.” (Keskisuomalainen 17.06.11, Petri Tuunainen) "Ei aikaakaan" -kappaleen Agents-versio ammentaa suoraan tästä 60-luvun riehakkaasta musiikkityylistä. Kappaleen hittiversion teki Ruby & The Romantics vuonna 1963. Kun Vesa ehdotti kappaleen nostamista Agents-käsittelyyn, totesi bändi, että “onhan tätä jo pyöritelty”. Lopullisen Agents-versionsa kappale löysi gogo-mallisena. "Ei aikaakaan" soi jo Iskelmäradion taajuudella, useissa radioissa kuulee vielä myös ykkössingleä "Kello käy". Radio Suomi on poiminut soittolistalleen "Haaveissain"-kappaleen, johon Haaja on kirjoittanut sanat yhdessä Jukka Itkosen kanssa. Lisää tarinoita albumin ympäriltä esim. Radio Helsingin Njassan Vesa Haaja –haastattelussa http://server1.radiohelsinki. fi/20110623_valiojoukko.mp3

HYVIÄ  ALBUMIARVIOITA

Ensimmäinen Agents & Vesa Haaja –albumi meni ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle #6. Albumin cd-versio julkaistiin 15.06 ja vinyyli-lp 01.07. "Go Go" on Agents-fanien lisäksi saanut myös kriitikoilta hyvän vastaanoton.

Soundi: Neljä tähteä. Pekka Laine

Esa Pulliaisen kipparoima Agents jatkaa "Go Go" -albumilla ylvästä sillanrakennustyötä vuosikertaiskelmän, 1960-luvun popin ja vanhan rock’n’ rollin maailmojen välillä. Kansallisaarteen aseman ajat sitten saavuttaneen orkesterin keulilla on uusi laulusolisti Vesa Haaja, ja tutun Agents-cocktailin sekoitussuhteissa ollaan nyt selvästi kallellaan angloamerikkalaisen popin ja viihteen suuntaan. .. Pitkänmatkanorkestereiden on syytä kuitenkin aika ajoin kohottaa kasvojaan ja vetää puhdasta ilmaa keuhkoihin. Todella hyvällä maulla poimittu "Go Go" tusina toimii Agents -saagassa virkistävänä uuden luvun avauksena.

Helsingin Sanomat: Neljä tähteä. Ilkka Mattila.

Yli 30 vuotta toimineen Agentsin ura etenee varmaotteisesti ja kiireettömästi tuoreimman solistin-vaihdoksen jälkeen. Vaikka yhtye on tiiviisti kitaristi ja tuottaja Esa Pulliaisen käsissä, niin kaikki Agentsin laulusolistit ovat tuoneet yhtyeen linjaan omat pienet muutoksensa. Jos Topi Sorsakosken kausi oli tangon ja beat-iskelmän leimaamaa, ja Jorma Kääriäinen toi mukaan Elvistä ja dramaattis-ta americanaa, niin Haajan aika alkaa svengaavan rhythm&blues –henkisen gogo-musiikin tahdissa.

Rytmi: Neljä tähteä. Pale Saarinen.

“Go Go” -sykkeellä kulkeva, samaa nimeä kantava uutukaisalbumi etenee futarit väpättäen. Tästä ei kukaan vedä meillä edelleenkään paremmaksi.  

KEIKAT JATKUVAT
Katso lista virallisilta sivuilta www.agents.fi tai epävirallisilta www.agents-sivut.com

Tiedotus  Mia Salo 040-5851158, mia@ratasmusic.fi, www.ratasmusic.fi

Kuvat  www.ratasmusic.fi/15

Keikat  Äänisorvaamo/Timo Heikkilä 040-5218865, timppaheikkila@gmail.com

Jakelu ja myynti  Sony Music, www.sonymusic.fi