Agents & Vesa Haaja "Go Go" -albumi

Agents & Vesa Haaja - 

Ensimmäinen albumi Go Go
15.06.2011 (cd, lp) 

"Go Go" on ensimmäinen Agents & Vesa Haaja –albumi. Nimensä veroinen pitkäsoitto ammentaa erityisesti 60-luvun puolivälin amerikkalaisesta go-go –musiikkiperinteestä. Kitaristi Esa Pulliaisen johdolla albumia uuden solistin kanssa on työstetty pikku hiljaa ja vähitellen palaset ovat loksahdelleet kohdalleen. Esa kuittaa: "Näinä aikoina tuntui tarpeelliselta tehdä levystä svengaava ja elämänmyönteinen kokonaisuus ilman turhaa jollotusta."  

"Go Go" –levylle kappaleet löytyivät Esa Pulliaisen ja Vesa Haajan levyhyllyistä. Kaksitoista biisiä sisältävällä pitkäsoitolla pääosassa ovat suomenkieliset kappaleet, joista minkä tahansa voisi irrottaa radiosingleksi. Mausteena on kaksi instrumentaalia ja kolme englanniksi laulettua biisiä. "Ei aikaakaan" ja "Sun lempes haluan" – kappaleisiin Vesa Haaja on tehnyt suomenkieliset sanat, "Haaveissain"-biisissä Haaja on kirjoittanut sanat yhdessä Jukka Itkosen kanssa.

"Go Go" -biisilista: "Elämäni tarina", "Ei aikaakaan", "Don´t Go", "Haaveissain", "Kello käy", "Wham" (instr.), "Elän hetken", "Secret Agent Man", "Sun lempes haluan", "Onnen siteet", "Go Go Nuts" (instr.), "Can You Hear Me". Ensimmäinen single "Kello Käy" otettiin radioissa hyvin vastaan. Se meni esimerkiksi suoraan Radio Suomen soittolistan #1:ksi. 

CD JA VINYYLI

"Go Go" –albumi julkaistaan cd:nä ja vinyylinä. Avattava vinyyli on rajoitettu ja numeroitu 500 kappaleen erikoispainos, jossa on mukana pätkä "Go Go" –albumin alkuperäistä 24-raitaista magneettinauhaa, jolle levy on äänitetty. Vinyylin mukana tulee myös aitoustodistus, jossa on Esa Pulliaisen ja Vesa Haajan nimmarit. Vinyylin voi ostaa ennakkoon Levykauppa Äx:stä Vinyyli tulee myyntiin myös Fennica Recordsiin. Vinyyli tulee myyntiin kesäkuun aikana. 

Biisilista:

Elämäni tarina

Ei aikaakaan
Don´t Go
Haaveissain
Kello käy
Wham (instr.)
Elän hetken
Secret Agent Man
Sun lempes haluan
Onnen siteet
Go Go Nuts (instr.)
Can You Hear Me

VESA HAAJA

Esa Pulliainen valitsi Vesa Haajan uudeksi Agents-solistiksi elokuussa 2008. Haaja ja Pulliainen ovat tunteneet toisensa jo kaksi vuosikymmentä. Miehistä henkii molemminpuolinen kunnioitus. Vesa on pitkän linjan rock’n’ roll –mies, joka on maineikkaan Whistle Bait –yhtyeensä kanssa kiertänyt kotimaan ja maailman estradeja jo vuodesta 1984 lähtien. Haaja on myös omassa genressään arvostettujen The Barnshakersin ja Hi-Fly Rangersin solisti ja biisintekijä. Esimerkiksi toukokuussa The Barnshakers oli Firenzessä festivaalin pääesiintyjänä. 

KEIKOILLA KOKO KESÄN

Kesäkuun 10. päivä jatkuvat taas Agents-keikat Haajan entisestä kotikaupungista Haminasta. Agents & Vesa Haaja -keikkabussi kiertää tänä kesänä tiiviisti kesäistä Suomea. Katso keikat virallisilta sivuilta www.agents.fi tai epävirallisilta sivuilta www.agents-sivut.com

Agents 2011: Vesa Haaja – laulu, kitara, Esa Pulliainen – kitara, Kai Pulliainen – basso, Heikki Sandrén – rummut, Juho Hurskainen – tenorisaksofoni. 

Tiedotus: Mia Salo 040-5851158, mia@ratasmusic.fi, www.ratasmusic.fi

Kuvat: www.ratasmusic.fi/15

Keikat: Äänisorvaamo / Timo Heikkilä 040-5218865, timppaheikkila@gmail.com

Jakelu:  Oy EMI Finland Ab, www.emi.fi, tomi.leppanen@emimusic.com